ARTALO is een dynamisch interieurbedrijf, opgericht door het gepassioneerde duo Maxim Grimonprez en Fien Breyne. Met hun gezamenlijke expertise en toewijding zijn ze gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte interieurbelevingen.

Maxim en Fien beschikken over solide achtergronden in houttechnologie en interieurarchitectuur. Samen vormen ze een harmonieus team dat de kunst verstaat om uw interieur om te toveren tot een ware droomwereld.

Bij ARTALO gaat het verder dan enkel ontwerpen en vervaardigen. Het draait om het begrijpen van de manier waarop mensen leven en bewegen in hun ruimtes. Ze bestuderen de fijnere details van 'the art of living' om interieurs te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis en functionaliteit hebben.

Met oog voor detail en een gepersonaliseerde aanpak werkt ARTALO aan projecten die het karakter van de bewoners weerspiegelen. Of het nu gaat om het optimaliseren van de werkruimte, het creëren van een ontspannen leefomgeving of stijlvolle keuken, hun interieurs ademen altijd een zorgvuldig doordachte levensstijl uit.

Bij ARTALO geloven ze dat een goed ontworpen interieur de kwaliteit van leven kan verrijken. Ze streven ernaar om ruimtes te transformeren in plaatsen van inspiratie, comfort en persoonlijke expressie. Met passie voor hun vak en een scherp oog voor esthetiek, gaat ARTALO verder dan alleen het creëren van kamers; ze creëren ervaringen.

Ons vakmanschap werd bekroond met het HIB-label uitgereikt door Unizo Belgium. Het “handmade in Belgium” label staat voor de productie van authentieke, handgemaakte en eerlijke producten op kleine schaal vervaardigd in eigen land.