Interieurinrichting Kortrijk

Blog | 26.12.2023

Welkom bij Artalo, het dynamisch interieurbedrijf van Maxim Grimonprez en Fien Breyne. Als gepassioneerd duo bundelen wij de krachten voor een unieke interieurinrichting in Kortrijk en omgeving. Ons doel is daarbij om unieke, op maat gemaakte interieurbelevingen aan te bieden.

 

Maatwerk voor uw interieurinrichting in Kortrijk

Artalo is gespecialiseerd in stijlvol interieurdesign van het eerste ontwerp tot en met de plaatsing en afwerking, volledig op maat van uw wensen. Elke ruimte in het ontwerp benutten we optimaal functioneel, of het nu een woonkamer, badkamer of keuken is. Dat vereist honderd procent focus op maatwerk, onze specialisatie.

Interieurarchitect Fien ontwerpt met open blik uw droominterieur en maakt de interieurplannen op. Het maatmeubilair vervaardigen we vervolgens in ons eigen atelier. Alles gebeurt dus in eigen beheer. Hierdoor leveren onze vakmannen tijdloze projecten af, gemaakt met de meest kwalitatieve materialen. Bent u nog op zoek naar een partner voor uw volledige interieurinrichting in Kortrijk? Doe dan een beroep op Artalo voor stijlvol vakmanschap.

 

Streven naar ultiem thuisgevoel

Ons team streeft steeds naar een verfijnde en luxueuze afwerking voor een ultiem thuisgevoel. Een sterke kennis van materialen en hun toepassingen staat daarbij centraal. Voordat we uw project realiseren, bespreken we alles grondig en in detail. Artalo staat dan ook garant voor een transparante aanpak, waarbij u betrokken bent in het project.

Aan de hand van duidelijke 2D- en 3D- visualisaties kunt u onze ontwerpen bekijken. Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing, werkzaamheden die steeds door ons eigen team worden uitgevoerd. Bij elk project beogen we telkens tijdloosheid en eenvoud te combineren met verfijnde of eigenzinnige accenten.

Interesse in een samenwerking met ons team?
Neem gerust vrijblijvend contact op.

Ons vakmanschap werd bekroond met het HIB-label uitgereikt door Unizo Belgium. Het “handmade in Belgium” label staat voor de productie van authentieke, handgemaakte en eerlijke producten op kleine schaal vervaardigd in eigen land.