Artalo: unieke interieurinrichting Kortrijk

ARTALO is een dynamisch interieurbedrijf, opgericht door het gepassioneerde duo Maxim Grimonprez en Fien Breyne. Met hun gezamenlijke expertise en toewijding zijn ze gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte interieurbelevingen. Unieke interieurinrichting Kortrijk: u bent van harte welkom bij ARTALO.

ARTALO is gespecialiseerd in stijlvol interieur design van het eerste ontwerp tot en met de plaatsing en afwerking, volledig op maat van uw wensen. Elke ruimte in het ontwerp wordt functioneel optimaal benut, of het nu een woonkamer, badkamer of keuken is. Dat vereist honderd procent focus op maatwerk – onze specialisatie.

Interieurarchitect Fien ontwerpt met open blik uw droominterieur en maakt de interieurplannen op. Het maatmeubilair wordt vervaardigd in ons eigen atelier. Alles gebeurt in eigen beheer. Hierdoor leveren onze vakmannen met de meest kwalitatieve materialen tijdloze projecten af. Bent u nog op zoek naar een partner voor uw interieurinrichting te Kortrijk? Doe dan een beroep op ARTALO voor de stijlvolle realisatie van uw wooninrichting.

Ons team streeft steeds naar een verfijnde en luxueuze afwerking voor een ultiem thuisgevoel. Een sterke kennis van materialen en hun toepassingen staan daarbij centraal. Voordat uw project wordt gerealiseerd, wordt alles eerst grondig in detail besproken.

Aan de hand van duidelijke 2D en 3D visualisaties kunt u onze ontwerpen bekijken. Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team. Bij elk project beogen we telkens tijdloosheid en eenvoud te combineren met verfijnde of eigenzinnige accenten.

Neem contact op met ARTALO voor uw interieurinrichting te Kortrijk.

Ons vakmanschap werd bekroond met het HIB-label uitgereikt door Unizo Belgium. Het “handmade in Belgium” label staat voor de productie van authentieke, handgemaakte en eerlijke producten op kleine schaal vervaardigd in eigen land.