Kasten op maat Kortrijk

Blog | 09.11.2023

ARTALO is een dynamisch interieurbedrijf, opgericht door het gepassioneerde duo Maxim Grimonprez en Fien Breyne. Met hun gezamenlijke expertise en toewijding zijn ze gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte interieurbelevingen. Unieke kasten op maat Kortrijk: u bent van harte welkom bij ARTALO.

Maxim en Fien beschikken over solide achtergronden in houttechnologie en interieurarchitectuur. Samen vormen ze een harmonieus team dat de kunst verstaat om uw interieur om te toveren tot een ware droomwereld.

ARTALO is gespecialiseerd in stijlvol interieur design van het eerste idee tot en met de plaatsing en afwerking, volledig op maat van uw wensen. Onze maatwerk kasten volgen de afmetingen van uw ruimtes. Zo kunnen we uw woning van een inloopkast, dressing, keuken, boekenkast, … op maat voorzien. Door gebruik te maken van slimme oplossingen toveren we een verloren hoekje om naar een unieke eyecatcher in uw interieur!

Elke ruimte in het ontwerp wordt functioneel optimaal benut. Dat vereist honderd procent focus op maatwerk – onze specialisatie.

ARTALO is dé specialist in kasten op maat Kortrijk. Voordat uw project wordt gerealiseerd, wordt alles eerst grondig in detail met u besproken. Aan de hand van duidelijke 2D en 3D visualisaties kunt u onze ontwerpen bekijken. We stellen uw maatkasten helemaal op punt: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team.

Een greep uit ons aanbod:

  • Inloopkasten
  • Dressingkasten
  • Badkamermeubels
  • TV-meubels
  • Keukens
  • Boekenkasten

Ons vakmanschap werd bekroond met het HIB-label uitgereikt door Unizo Belgium. Het “handmade in Belgium” label staat voor de productie van authentieke, handgemaakte en eerlijke producten op kleine schaal vervaardigd in eigen land.