Kasten op maat Kortrijk

Blog | 26.12.2023

Artalo is een uniek interieurbedrijf, waarin het gepassioneerde duo Maxim Grimonprez en Fien Breyne de krachten bundelt. Bij ons kunt u onder meer terecht voor kasten op maat in Kortrijk en omgeving, maar ook voor een volledige inrichting van uw interieur.

Unieke samenwerking voor uw kasten op maat in Kortrijk

Maxim en Fien beschikken over solide achtergronden in houttechnologie en interieurarchitectuur. Samen vormen ze een harmonieus team dat de kunst verstaat om uw interieur om te toveren tot een ware droomwereld. Artalo is dan ook gespecialiseerd in een stijlvolinterieur, beginnend vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke afwerking en plaatsing. Dit alles volledig op maat van uw wensen en dromen.

Onze kasten op maat in Kortrijk (en omgeving) volgen de afmeting van uw ruimtes. Zo kunnen we uw woning van een inloopkast, dressing, keuken, boekenkast of andere eyecatcher … op maat voorzien. Door gebruik te maken van slimme oplossingen toveren we een verloren hoekje om naar een blikvanger in uw interieur. Elke ruimte in het ontwerp wordt functioneel optimaal benut. Dat vereist honderd procent focus op maatwerk, onze specialisatie.

Reken op de expertise van Artalo voor uw maatwerk

Artalo is dé specialist in kasten op maat in regio Kortrijk. Voordat uw project wordt gerealiseerd, wordt alles eerst grondig in detail met u besproken. Aan de hand van duidelijke 2D- en 3D-visualisaties kunt u onze ontwerpen bekijken. We stellen uw maatkasten helemaal op punt: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team.

Een greep uit ons aanbod:

  • Inloopkasten
  • Dressingkasten
  • Badkamermeubels
  • TV-meubels
  • Keukens
  • Boekenkasten

Interesse in kasten op maat in regio Kortrijk?
Vraag gerust uw vrijblijvende offerte aan.

Ons vakmanschap werd bekroond met het HIB-label uitgereikt door Unizo Belgium. Het “handmade in Belgium” label staat voor de productie van authentieke, handgemaakte en eerlijke producten op kleine schaal vervaardigd in eigen land.

Kasten op maat Kortrijk