Artalo als unieke interieurarchitect in West-Vlaanderen

Blog | 24.01.2024

Op zoek naar een partner die méér is dan ‘zomaar’ een interieurarchitect in West-Vlaanderen? Bij Artalo combineren we interieurconcepten met vakmanschap, om zo een interieur uit te werken dat écht bij jou of je bedrijf past.

 

Waarvoor kan je bij Artalo aankloppen?

Bij Artalo omarmen we diverse soorten interieuropdrachten. Wens je ondersteuning bij de inrichting van een winkel of restaurant? Een grote villa of een appartement dat je onder handen wil laten nemen? Steeds kan je bij ons terecht. Wij kunnen ons over het volledige interieur ontfermen, maar zijn ook beschikbaar om keukens of meubilair op maat uit te werken.

Heb je al een (interieur)architect, dan slaan wij graag de handen in elkaar. Als meedenkende partner coördineren we de werkzaamheden om een vlot en correct verloop te garanderen. Zo streven we steeds naar een eindresultaat dat voor de volle honderd procent matcht met jouw verwachtingen.

 

Onze troeven als interieurarchitect in West-Vlaanderen

Bij Artalo bundelen we verschillende expertises, waardoor we een uniek aanbod hebben als interieurarchitect in West-Vlaanderen. Zo is Fien als interieurarchitect jouw klankbord. Zij vertaalt je leef- of werksituatie naar een interieur op maat. Praktisch, comfortabel én mooi. Deze ideeën worden aan de hand van 2D- en 3D-visualisaties aan je voorgelegd.

Daarna is Maxim aan de beurt. Dankzij zijn achtergrond in houttechnologie is hij de persoon bij uitstek om het uitgetekende ontwerp om te zetten in high-end meubilair op maat. Vakmanschap en machines van topkwaliteit komen in deze fase samen, om zo meubels uit te werken die jouw persoonlijkheid uitstralen.

 

Inspiratie nodig? Kom gerust langs in Kortrijk

Artalo streeft naar een verhoogd leef- en werkcomfort, met een vleugje luxe. Op die manier onderscheiden wij ons als binnenhuisarchitect in West-Vlaanderen. Deze aanpak werd eerder ook al beloond met het ‘Handmade In Belgium’-label van Unizo.

Uiteraard is ieder project honderd procent uniek, maar toch kan het fijn zijn om alvast wat inspiratie op te doen. Daarom nodigen we je graag uit bij ons in Kortijk. In onze ontvangstruimte tonen we verschillende samples, om zo samen een creatief moodboard samen te stellen. Je vindt ons terug in de Meubelmakersdreef 10 – what’s in a name?! – in Bellegem (Kortrijk). Ook op onze website vind je nog heel wat informatie over onze werkwijze.

 

Samenwerken met Artalo als binnenhuisarchitect in West-Vlaanderen?
Neem nu vrijblijvend contact op en we spreken elkaar binnenkort!

 

 

Interieurarchitect West-Vlaanderen