Artalo: interieurarchitect Kortrijk

ARTALO is een dynamisch interieurbedrijf, opgericht door het gepassioneerde duo Maxim Grimonprez en Fien Breyne. Met hun gezamenlijke expertise en toewijding zijn ze gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte interieurbelevingen. Interieurarchitect Kortrijk: u bent van harte welkom bij ARTALO.

ARTALO zorgt ervoor dat uw woning straalt dankzij een uitgebalanceerde interieurinrichting. We tekenen maatmeubilair en maken de interieurplannen op waarmee onze vakmannen aan de slag gaan. Uw droominterieur van A tot Z bij één aanspreekpunt. Interieurarchitect Fien helpt u bij het realiseren van dit droominterieur. Als ervaren interieurarchitect staat ze u bij met gepast advies en een passie voor het vak. Bent u op zoek naar een ervaren interieurarchitect Kortrijk? ARTALO is uw interieurpartner.

We zijn actief in de regio Kortrijk - Brugge - Gent en richten ons op totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie, van ontwerp tot en met de uitvoering. We luisteren eerst en vooral naar uw wensen. Dit is voor ons een belangrijke leidraad tijdens het ganse ontwerpproces. We bespreken uw project daarna uitvoerig en adviseren u op een zeer eerlijke en transparante manier over het budget, de haalbaarheid, de functionaliteit en de afwerking. Ieder project is voor ons uniek en authentiek.

Met behulp van onze creativiteit, advies en uw feedback verdiepen we ons in totaalprojecten en halen we er een maximaal resultaat uit. Voordat uw project in uitvoering gaat, wordt alles tot in detail bedacht, besproken en uitgetekend. Aan de hand van duidelijke 2D en 3D visualisaties kunt u onze gedachtengang en ideeën volgen. De kunst van het wonen wordt door interieurarchitect Fien omgezet tot een binnenhuisinrichting op maat volgens uw wensen.

Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team. Uw droominterieur wordt eerst omgezet in productietaal en het maatmeubilair wordt vervaardigd met onze CNC gestuurde machines in ons eigen houtatelier. Zo kan Fien heel snel bijsturen waar nodig. Uw project wordt dus handgemaakt op maat door ambachtslui met kennis van zaken. Deze personal touch maakt het verschil voor u als klant. Uw binnenhuis uitgevoerd in een mix van kwaliteitsvolle en duurzame materialen gecombineerd met een hoogwaardige afwerking door vakmannen.

Neem contact op met interieurarchitect Fien te Kortrijk en ontdek uw droominterieur.

Ons vakmanschap werd bekroond met het HIB-label uitgereikt door Unizo Belgium. Het “handmade in Belgium” label staat voor de productie van authentieke, handgemaakte en eerlijke producten op kleine schaal vervaardigd in eigen land.