Interieurarchitect Kortrijk

Blog | 09.11.2023

Artalo is een dynamisch interieurbedrijf, opgericht door het gepassioneerde duo Maxim Grimonprez en Fien Breyne. Met hun gezamenlijke expertise en toewijding zijn ze gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte interieurbelevingen. Bent u op zoek naar een interieurarchitect in Kortrijk, dan zit u bij Artalo helemaal goed.

Wij realiseren uw interieur in Kortrijk van A tot Z

Artalo zorgt ervoor dat uw woning straalt dankzij een uitgebalanceerde interieurinrichting. We tekenen maatmeubilair en maken de interieurplannen op waarmee onze vakmannen aan de slag gaan. Uw droominterieur van A tot Z bij één aanspreekpunt. Interieurarchitect Fien helpt u bij het realiseren van dit droominterieur. Als ervaren interieurarchitect staat ze u bij met gepast advies en een passie voor het vak. Bent u op zoek naar een ervaren interieurarchitect in Kortrijk? Op Artalo kunt u rekenen.

We zijn actief in de regio Kortrijk – Brugge – Gent en richten ons op totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie, Vanuit onze uitvalsbasis in Bellegem zijn we uiteraard vlot bereikbaar als interieurarchitect in Kortrijk. Bovendien kan u op ons rekenen van ontwerp tot en met de uitvoering. We luisteren eerst en vooral naar uw wensen. Dit is voor ons een belangrijke leidraad tijdens het volledige ontwerpproces. We bespreken uw project daarna uitvoerig en adviseren u op een zeer eerlijke en transparante manier over het budget, de haalbaarheid, de functionaliteit en de afwerking. Ieder project is voor ons uniek en authentiek.

Niet zomaar een interieurarchitect in Kortrijk

Met behulp van onze creativiteit, advies en uw feedback verdiepen we ons in totaalprojecten en halen we er een maximaal resultaat uit. Voordat uw project in uitvoering gaat, wordt alles tot in detail bedacht, besproken en uitgetekend. Aan de hand van duidelijke 2D- en 3D-visualisaties kunt u onze gedachtegang en ideeën volgen. De kunst van het wonen wordt door interieurarchitect Fien omgezet tot een binnenhuisinrichting op maat volgens uw wensen.

Na het ontwerp van interieurarchitect Fien volgt de uitvoering en plaatsing door ons team. Dat maakt Artalo zo uniek. Wij ontwerpen én produceren namelijk zelf. Uw droominterieur wordt eerst omgezet in productietaal en het maatmeubilair wordt vervaardigd met onze CNC-gestuurde machines in ons eigen houtatelier. Zo kan Fien heel snel bijsturen waar nodig. Uw project wordt dus handgemaakt op maat door ambachtslui met kennis van zaken. Deze personal touch maakt het verschil voor u als klant. Het resultaat? Een mix van kwalitatieve en duurzame materialen, gecombineerd met een hoogwaardige afwerking door vakmannen.

Interieur op maat | Maatwerk interieur