Een uniek interieur in Wevelgem? Reken op Artalo!

Blog | 13.05.2024

Zoekt u een interieurarchitect in Wevelgem die uw ruimte kan omvormen tot een uniek en functioneel ontwerp? Maak kennis met Artalo, uw deskundige partner voor interieurdesign op maat!

Gespecialiseerd in gevarieerde interieurstijlen

Als u op zoek bent naar een interieurarchitect in Wevelgem, kunt u diverse redenen hebben om uw interieur te willen veranderen. Of het nu gaat om het gezelliger maken van uw huis, het inrichten van een functionele thuiswerkplek, of het stijlvol opwaarderen van uw bedrijfsruimte, Artalo biedt professionele ontwerpoplossingen voor zowel particuliere woningen als commerciƫle panden zoals kantoren en winkels. Duik in onze eerdere realisaties om te zien wat we kunnen en hoe we uw ruimte kunnen transformeren.

Interieurarchitect in Wevelgem met uitvoering van A tot Z

Artalo onderscheidt zich door een unieke, geĆÆntegreerde aanpak. Fien Breyne, uw persoonlijke interieurarchitect in Wevelgem, luistert nauwkeurig naar uw wensen en zet deze om in esthetisch aantrekkelijke en functionele ontwerpen. Dankzij gedetailleerde 2D- en 3D-visualisaties krijgt u al een duidelijk beeld van hoe uw nieuwe interieur eruit kan zien.

Vervolgens neemt Maxim Grimonprez het stokje over. Hij is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte meubelstukken. Uw interieur wordt niet alleen door ons ontworpen, maar ook volledig in ons atelier gerealiseerd. Ons moderne machinepark en onze expertise in houttechnologie zorgen ervoor dat elk meubel tot in de kleinste details perfect wordt afgewerkt.

Deze combinatie zorgt ervoor dat elk interieurproject in Wevelgem honderd procent uniek is, volledig afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Uw interieurarchitect in Waregem (en daarbuiten)

Artalo is gevestigd in de Meubelmakersdreef 10 in Bellegem (Kortrijk), slechts een korte autorit van Wevelgem. Dit maakt het eenvoudig voor u om snel gebruik te maken van onze expertise. Natuurlijk zijn wij ook actief in een breder gebied binnen West- en Oost-Vlaanderen.

We nodigen u graag uit in ons sample lab waar u de nodige inspiratie kunt opdoen. Samen kunnen we een creatief moodboard samenstellen, wat u een beter inzicht geeft in de materialen die bij uw stijl passen.

Overweegt u een samenwerking met Artalo voor uw interieur in Wevelgem? Ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren met een volledig gepersonaliseerd design.
Neem nu vrijblijvend contact op met ons team.

Interieur Wevelgem | Artalo interieur