Een uniek interieur in Roeselare? Reken op Artalo!

Blog | 20.03.2024

Op zoek naar een professionele partner, die u een uniek interieur in Roeselare bezorgt? Welkom bij Artalo, wij helpen u graag verder!

Thuis in diverse soorten interieurinrichting

Wie zoekt naar een interieurarchitect in Roeselare kan verschillende doelen hebben. Wilt u uw woning onder handen nemen voor een gezelliger gevoel? Een ruimte voorzien voor thuiswerk? Of heeft u een bedrijfsgebouw dat u stijlvol wil inrichten?

Zowel voor woningen, kantoren, winkels of andere speciale panden kan u bij Artalo terecht. De variatie in onze opdrachten houdt ons geïnspireerd. Neem dus zeker even de kans om te grasduinen tussen onze eerdere realisaties om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Interieurarchitect in Roeselare met uitvoering in eigen huis

Wat Artalo zo uniek maakt, is dat we de krachten bundelen. Zo is Fien Breyne uw interieurarchitect in Roeselare, die uw dromen optimaal vorm weet te geven. Zij luistert naar uw input en slaagt erin om dit om te zetten in een esthetisch en functioneel eindresultaat. Bovendien krijgt u via levendige 2D- en 3D-visualisaties al een duidelijk voorproefje van uw nieuw interieur.

Daarna is Maxim Grimonprez aan de beurt. Hij is gespecialiseerd in het uitwerken van meubilair op maat. Uw interieur wordt dus niet alleen bij ons uitgetekend, maar ook van A tot Z in ons atelier uitgewerkt. Dankzij ons modern machinepark en sterke achtergrond in houttechnologie verzorgen we uw meubels tot in de kleinste details.

Deze combinatie zorgt ervoor dat uw interieur in Roeselare steeds honderd procent uniek is en volledig op maat van uw wensen en noden.

Partner voor uw interieur in Roeselare (en ver daarbuiten)

Artalo is gevestigd in de Meubelsmakersdreef 10 in Bellegem (Kortrijk), op minder dan een halfuurtje rijden van Roeselare. Daardoor kunt u erg vlot een beroep doen op onze expertise voor uw interieur in Roeselare. Uiteraard zijn wij in een veel ruimere regio actief en kunnen ook klanten uit de rest van West- en Oost-Vlaanderen op onze diensten rekenen.

Graag nodigen we u ook uit in ons sample lab om de nodige inspiratie op te doen. Op die manier kunnen we gezamenlijk een creatief moodboard samenstellen en krijgt u meer inzicht in de materialen die u kunnen bekoren.

Samenwerken met Artalo voor uw interieur in Roeselare?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons team.

Reken op Artalo voor uw uniek interieur in Roeselare.