Gebundelde krachten voor uw interieur op maat

Blog | 06.03.2024

Bij Artalo zijn we gespecialiseerd in het maken van een stijlvol interieur op maat. Wat dat precies betekent en hoe wij hiervoor kunnen zorgen, ontdekt u in dit artikel.

 

Hoe uw interieur op maat vorm krijgt …

Bij Artalo bundelen Maxim Grimonprez en Fien Breyne de krachten, elk vanuit hun eigen expertise. Voor het vormgeven van uw interieur op maat neemt Fien het voortouw. Zij is de interieurarchitecte bij Artalo, die zich optimaal inleeft in uw interieurdromen. Door actief mee te denken over de optimale invulling van uw interieur – zowel nu als in de toekomst – streeft ze naar een harmonieus geheel. Het doel is dan ook dat uw interieur esthetisch geslaagd is, maar eveneens honderd procent functioneel is om te wonen en/of werken.

Uw input is in de ontwerpfase dus cruciaal, zodat het interieur op maat ook echt uw karakter weerspiegelt. Uw woning of werkruimte wordt als het ware een verlengstuk van uw identiteit. Wij begeleiden u graag tijdens dit proces en zorgen voor levendige 2D- en 3D-visualisaties. Zo weet u al voor de werkzaamheden effectief starten hoe uw interieur van de toekomst er zal uitzien.

 

… en uiteindelijk ook gerealiseerd wordt

Eenmaal alle neuzen in dezelfde richting staan inzake het ontwerp, is het tijd voor de realisatie van uw interieur op maat. En daar treedt Maxim op het voorplan. Maxim heeft namelijk een sterke achtergrond in houttechnologieën en is daarom perfect in staat om uw meubels honderd procent op maat te maken. Hiervoor combineren we onze vakkennis met een ultramoderne werkplaats. Zo maken wij gebruik van een geavanceerd CAD/CAM-pakket, een state-of-the-art CNC-machine en CNC-gestuurde kantenlijmer. Hoort u het hierbij in Keulen donderen? Vrees dan niet, het voornaamste is dat wij over alle mogelijkheden beschikken om uw interieur maatwerk tot in het kleinste detail te verwezenlijken.

Tijdens het creëren van uw droominterieur hanteren wij te allen tijde erg hoge kwaliteitsvereisten. We omarmen innovatie, maar zweren ook trouw aan ambachtelijk vakmanschap. Door die twee werelden samen te brengen, krijgt u een interieur op maat dat werkelijk uniek én persoonlijk aanvoelt.

 

High-end interieur maatwerk bij Artalo

Samenwerken met Artalo voor uw interieur op maat houdt niet op bij het ontwerp en de productie. Wij hebben namelijk ook een uitgebreide ervaring in de totale coördinatie van uw interieurwerken. Samenwerkingen met elektriciens, loodgieters of andere professionals leiden wij dan ook graag in goede banen. Zo bent u als opdrachtgever optimaal ontzorgd en kunnen alle werkzaamheden perfect op elkaar afgestemd worden.

Die ontzorging is handig voor bouwheren, maar ook als (interieur)architect. Zo kan u ook een beroep doen op ons interieur maatwerk als u zelf actief bent als architect. Op die manier krijgt u de kans om ten volle op de ontwerpfase te focussen. Een geslaagd eindresultaat voor de gezamenlijke klant staat hierbij steeds centraal.

 

Samenwerken met Artalo voor uw interieur op maat?
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Interieur op maat | Maatwerk interieur