Op zoek naar een uniek interieur in Ieper? Vertrouw op Artalo!

Blog | 13.05.2024

Bent u op zoek naar een deskundige partner die een uniek interieur in Ieper kan realiseren? Welkom bij Artalo, waar we met plezier aan uw project werken!

Expert in diverse interieurontwerpen

Als u een interieurarchitect in Ieper zoekt, heeft u mogelijk verschillende doelen voor ogen. Misschien wilt u uw huis aanpakken voor een warmer gevoel? Een speciale ruimte inrichten voor thuiswerk? Of zoekt u naar een stijlvolle inrichting voor uw bedrijfsruimte?

Of het nu gaat om woningen, kantoren, winkels of andere bijzondere locaties, Artalo staat voor u klaar. De diversiteit in onze projecten blijft ons inspireren. We nodigen u uit om onze eerdere realisaties te bekijken om een indruk te krijgen van wat mogelijk is.

Interieurarchitect in Ieper met uitvoering in eigen beheer

Wat Artalo uniek maakt, is onze geïntegreerde aanpak. Fien Breyne is uw interieurarchitect in Ieper, die uw dromen naadloos vertaalt naar prachtige en functionele ontwerpen. Uw ideeën worden door haar deskundigheid omgezet in realiteit, en u krijgt via levendige 2D- en 3D-visualisaties alvast een voorproefje van uw nieuwe interieur.

Aansluitend neemt Maxim Grimonprez het over. Hij is expert in het ontwerpen van op maat gemaakt meubilair. Uw interieur wordt niet alleen door ons ontworpen, maar ook volledig in ons atelier gerealiseerd. Met ons moderne machinepark en diepgaande kennis van houttechnologie zorgen we dat elk meubelstuk tot in de kleinste details perfect is.

Deze samenwerking zorgt ervoor dat elk interieurproject in Ieper honderd procent uniek is en volledig aangepast aan uw wensen en behoeften.

Uw interieurpartner in Ieper (en daarbuiten)

Artalo is gevestigd aan de Meubelmakersdreef 10 in Bellegem (Kortrijk), op slechts een klein halfuur rijden van Ieper. Dit maakt het gemakkelijk om snel gebruik te maken van onze expertise voor uw interieur in Ieper. Natuurlijk zijn we ook actief in een veel breder gebied in zowel West- als Oost-Vlaanderen.

We nodigen u ook graag uit in ons sample lab om inspiratie op te doen. Samen kunnen we een creatief moodboard samenstellen, waardoor u een beter inzicht krijgt in de materialen die u aanspreken.

Geïnteresseerd in een samenwerking met Artalo voor uw interieur in Ieper?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons team.

Interieur Ieper | Artalo interieur