Op zoek naar een binnenhuisarchitect in West-Vlaanderen? Reken op Artalo!

Blog | 13.05.2024

Op zoek naar een binnenhuisarchitect voor een uniek interieur in West-Vlaanderen? Ontdek Artalo, uw betrouwbare specialist voor interieurdesign op maat!

Uitblinkers in interieurontwerp

Heeft u een binnenhuisarchitect in West-Vlaanderen nodig om uw woonruimte gezelliger te maken, een efficiënte thuiswerkplek te creëren, of uw zakelijke ruimte elegant te ontwerpen? Artalo is uw ideale keuze. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs voor residentiële huizen, kantoren, winkels en andere unieke gebouwen. Neem een kijkje in onze eerdere realisaties om onze veelzijdigheid en eerdere successen te bekijken.

Maatwerk in (inbouw)kasten en dressings

Wat Artalo uniek maakt, is onze uitgebreide in-house service. Fien Breyne, uw binnenhuisarchitect in West-Vlaanderen, zet uw visies om in werkelijkheid. Zij vertaalt uw behoeften naar functionele en esthetisch verantwoorde ontwerpen, die door middel van gedetailleerde 2D- en 3D-visualisaties tot leven komen.

Na de ontwerpfase brengt Maxim Grimonprez uw interieur tot leven, gespecialiseerd in het op maat maken van (inbouw)kasten en dressings. Onze state-of-the-art werkplaats en diepgaande kennis van houttechnologie stellen ons in staat elk meubelstuk met precisie te vervaardigen.

Deze gecoördineerde benadering zorgt ervoor dat elk interieurproject in West-Vlaanderen volledig aangepast is aan uw individuele smaak en functionele eisen.

Uw binnenhuisarchitect in West-Vlaanderen

Hoewel Artalo is gevestigd aan de Meubelmakersdreef 10 in Bellegem (Kortrijk), bieden wij onze diensten aan over de gehele regio.

Wij nodigen u uit om ons sample lab te bezoeken voor inspiratie, waar we samen een persoonlijk moodboard kunnen samenstellen. Dit proces geeft u een duidelijker beeld van de materialen die bij uw stijl passen.

Bent u klaar om samen te werken met Artalo voor uw interieur in West-Vlaanderen?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons team.

Binnenhuisarchitect West-Vlaanderen | Artalo Interieur