Binnenhuisarchitect gezocht in Roeselare? Reken op Artalo!

Blog | 13.05.2024

Op zoek naar een binnenhuisarchitect in Roeselare die uw ruimte kan transformeren met een uniek design? Ontdek Artalo, waar uw interieurwensen werkelijkheid worden!

Gespecialiseerd in diverse interieurstijlen

Voor wie een binnenhuisarchitect in Roeselare zoekt, zijn er veel verschillende redenen om uw ruimte te willen aanpassen. Misschien wilt u uw huis gezelliger maken, een kantoorruimte creƫren voor thuiswerk, of uw bedrijfspand stijlvol inrichten. Artalo biedt professionele designoplossingen voor zowel woningen, kantoren, winkels als andere speciale locaties. Elk project inspireert ons opnieuw, dus neem gerust een kijkje in onze eerdere realisaties voor een impressie van onze mogelijkheden.

Maatwerk in kasten en dressings in Roeselare

Artalo onderscheidt zich door een allesomvattende aanpak. Onze binnenhuisarchitect, Fien Breyne, zet uw visies om in concrete, aantrekkelijke ontwerpen die functionaliteit en esthetiek naadloos combineren. U krijgt inzicht in het verwachte eindresultaat via gedetailleerde 2D- en 3D-visualisaties, waardoor u al een goed beeld krijgt van uw toekomstige interieur.

Daarnaast is Maxim Grimonprez verantwoordelijk voor het uitvoeren van de ontwerpen in fysieke vormen. Hij is gespecialiseerd in het op maat maken van onder andere keuken, kasten en dressings, waarbij alles van begin tot eind in ons eigen atelier wordt vervaardigd. Ons moderne machinepark en onze expertise in houtbewerking stellen ons in staat om elk stuk meubilair met de hoogste nauwkeurigheid af te werken.

Deze synergetische samenwerking zorgt ervoor dat elk interieurproject in Roeselare honderd procent uniek is en perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Partner voor binnenhuisarchitectuur in Roeselare (en ver daarbuiten)

Artalo bevindt zich aan de Meubelmakersdreef 10 in Bellegem (Kortrijk), op slechts een korte autorit van Roeselare. Dit maakt het eenvoudig om snel van onze diensten gebruik te maken voor uw interieur in Roeselare. Wij zijn tevens actief in een veel breder gebied binnen West- en Oost-Vlaanderen.

We nodigen u graag uit in ons sample lab, waar u inspiratie kunt opdoen en samen met ons een creatief moodboard kunt ontwikkelen. Dit proces helpt u om dieper in te gaan op de materialen die u aanspreken en om een nog beter beeld te krijgen van het uiteindelijke ontwerp.

Overweegt u om met Artalo te werken aan uw interieur in Roeselare? Ontdek hoe we uw ruimte kunnen transformeren met een uniek en gepersonaliseerd design.
Neem nu vrijblijvend contact op met ons team.

Binnenhuisarchitect Roeselare | Artalo interieur