Op zoek naar een binnenhuisarchitect in Kortrijk? Reken op Artalo!

Blog | 13.05.2024

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in Kortrijk die uw woon- of werkruimte kan transformeren tot een plek die helemaal aan uw wensen voldoet? Ontdek Artalo, uw expert in maatwerk interieurdesign!

Specialisten in interieurdesign

Als u een binnenhuisarchitect in Kortrijk nodig heeft voor het opfrissen van uw thuisomgeving, het creëren van een efficiënte werkplek, of het stijlvol inrichten van uw commerciële ruimte, bent u bij Artalo aan het juiste adres. Wij hebben een brede ervaring met het ontwerpen van interieurs voor zowel woningen als commerciële ruimtes zoals kantoren en winkels. Bekijk onze eerdere realisaties voor een indruk van wat wij kunnen bieden.

Kasten en dressings op maat in Kortrijk

Artalo gaat verder dan alleen ontwerpen. Fien Breyne, uw toegewijde binnenhuisarchitect in Kortrijk, luistert aandachtig naar uw behoeften en zet deze om in visueel aantrekkelijke en praktisch bruikbare ontwerpen. Dit alles wordt visueel ondersteund door gedetailleerde 2D- en 3D-visualisaties, zodat u alvast een voorproefje krijgt van hoe uw ruimte eruit kan komen te zien.

Vervolgens gaat Maxim Grimonprez aan de slag met het op maat maken van onder andere kasten en dressings, waarbij elk stuk met uiterste precisie in ons eigen atelier wordt vervaardigd. Met onze moderne apparatuur en uitgebreide kennis van houtbewerking kunnen wij elke opdracht tot in de puntjes verzorgen.

Deze geïntegreerde benadering verzekert dat elk interieurproject in Kortrijk volledig op maat is gemaakt, afgestemd op uw individuele smaak en functionele behoeften.

Uw vertrouwde binnenhuisarchitect in Kortrijk

Dankzij onze vestiging op de Meubelmakersdreef 10 in Bellegem, vlakbij Kortrijk, is onze expertise beschikbaar voor de hele regio.

Wij nodigen u van harte uit om ons sample lab te bezoeken. Hier kunt u niet alleen inspiratie opdoen, maar ook samen met ons een moodboard samenstellen. Dit creatieve proces helpt u bij het verkennen van verschillende stijlen en materialen, en zorgt ervoor dat de uiteindelijke keuzes naadloos aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren.

Overweegt u Artalo in te schakelen als uw binnenhuisarchitect in Kortrijk?
Neem nu vrijblijvend contact op met ons team.

Binnenhuisarchitect Kortrijk | Artalo interieur